Lara Psíková

Veľká spokojnosť…rýchle jednanie, ústretovosť a profesionalita. Šikovná p. Cruz. Super, nemám žiadne námietky…

Miroslava Fľaková

Máme veľmi dobré skúsenosti s touto spoločnosťou. Personál je profesionálny, jednali sme so Zuzanou Cruz, je to zbehlá a šikovná baba, vybavila všetko promptne. Stihli sme už aj využiť úrazové poistenie, plnenie prišlo do týždňa. Palec hore.

Simona Jančíková

*Odporúčam všetkými 10timi! *Prístup, rýchlosť, ľudské vysvetlenie všetkého čomu nerozumiete. Vďaka maklérke Zuzane Cruz mám kúpený byt takmer bez námahy, financovanie vyriešené v priebehu týždňa nehovoriac o “pobehovaní” s papiermi. Všetko vybavia 🙂 Ja by som nemenila. Ďakujem.

Andrea Dančová

Dobrý večer. I napriek ťažkostiam ohľadne pandémie Covid-19 vysoko oceňujem profesionálne nasadenie a flexibilitu Zuzany Cruz pri kúpe bytu.
Vyjadrujem maximálnu spokojnosť pri riešení všetkých záležitosti ohľadom kúpy. Vidieť že ju práca baví. Ako maklérku ju určite odporúčam. Ďakujem a prajem celej spoločnosti veľa takýchto šikovných ľudí.

Ondrej Tauber

Úrazovú poistku by mal mať každý. Som klientom Prosperity Service približne 6 rokov a mal som niekoľko úrazov. Vždy som od poisťovne dostal vyplatené plnenie za úrazy které sa mi stali. Mesačne si zaplatím a mám istotu,keď sa mi niečo stane že dostanem plnenie za úraz a za liečbu.
Môj brat sa mam pýtal kde mám poistku, lebo som mal niekoľko úrazov a dostal som plnenie. Chcel takú istú, chcel si dať spraviť tiež poistku, že keď pojdem do mesta, pojde somnou si dať spraviť. Keď som išiel volal som ho, ale nešiel, že pôjde nabudúce a hneď o týždeň na to šiel do práce a mal vážny pracovný úraz a bolo neskoro. Ešte teraz po 6 mesiacoch je stále na PN, a nemá žiadne plnenia ani príjem, okrem PN zo Sociálnej poisťovne.
O.T.

Zanechajte nám referenciu